ورود عضویت ویژه
بک لینک
خانه >> طراحی و توسعه وب >> پایگاه وردپرس >> افزونه وردپرس >> سئو >> bance rate یا نرخ پرش وبسایت چیست؟

bance rate یا نرخ پرش وبسایت چیست؟

12345
bance rate یا نرخ پرش وبسایت چیست؟بازبینی توسط سیما امینی در 20-07-1398امتیاز: 5.0bance rate یا نرخ پرش وبسایت چیست؟بانس ریت در یک تعریف ساده به مجموعه ای از کاربران مراجعه کننده به سایت گفته می شود که این کاربران پس از مشاهده ی تنها یک صفحه از سایت ...

bance rate یا نرخ پرش وبسایت چیست؟

بانس ریت در یک تعریف ساده به مجموعه ای از کاربران مراجعه کننده به سایت گفته می شود که این کاربران پس از مشاهده ی تنها یک صفحه از سایت شما از وبسایت خارج می شوند. آماره این افراد در نوعی تخمین به شکل عددی در بخش آمار وبسایت شما با عنوان بانس ریت مشاهده خواهد شد.

این مسئله بدین معناست که سرور گوگل آنالیتیکس یا هر پلتفرم آمارگیری که در سایت نصب شده است، هیچ گونه مشارکتی را از طرف کاربران برای سایت ثبت نمی کند. این گونه بازدید ها به همان یک صفحه محدود شده و کاربر به بازدید دیگر صفحات نمی پردازد. بانس ریت می تواند یکی از معیارهای سنجش کیفیت محتوای یک صفحه و میزان ارتباط خواسته کاربران با آن به شمار رود.

بانس ریت در گوگل چگونه محاسبه می شود؟

شیوه ی محاسبه ی بانس ریست در گوگل به شیوه ی زیر است:

“بانس ریت حاصل تقسیم سشن (Session) های یک صفحه ای بر تمام سشن هاست، به گونه ای که در آن سشن های یک صفحه ای، کاربر تنها به مشاهده همان صفحه پرداخته و درخواست دیگری از طرف او در سرور آنالیتیکس ثبت نشده است.”

وجود بانس ریت بالا برای یک سایت به سه معنی می تواند باشد:

  1. کیفیت محتوا پایین است و هیچ چیز ترغیب کننده ای برای دعوت کاربران به مشارکت هر چه بیشتر وجود ندارد.
  2. خواسته کاربران با محتوای سایت در یک راستا نیست و در نتیجه آنها رغبتی به تعامل با ان ندارند.
  3. کاربران اطلاعات مورد نظر خود را یافته و دیگر تمایلی به رفتن به جای دیگری ندارند.

در ادامه مطلب به توضیح بیشتری درباره معنای بانس ریت خواهیم پرداخت.

در سئو بانس ریت تاثیرگذار است؟

از آن جایی که بانس ریت یک داده و اطلاعیه از سوی گوگل آنالیتیکس برای وبسایت هاست بسیاری اعتقاد دارند که در سئو تاثیر ندارد. چرا که در صورت عدم پیاده سازی صحیح این سیستم، داده های آن نیز قابل اعتماد نخواهد بود. علاوه بر این شبیه سازی بانس ریت کار سختی نیست.

خوشبختانه چندین تن از افراد گوگل نیز همین مسئله را اعلام کرده اند که گوگل از داده های آنالتیکس در الگوریتم خود استفاده نمی کند. اما در عین حال بانس ریت از موتورهای جستجو موضوع مهمیست، چرا که این نوع بازگشت به موتورهای جستجو احتمالا یکی از فاکتورهای رتبه بندی باشد.

از دید یک سئو جامع می بایست اقدام به بهینه سازی هر نقطه ای از سایت نمود. بنابراین توجه و آنالیز بانس ریت سایت می تواند به بهینه سازی هر چه بهتر سایت کمک زیادی کند و از این رو این مسئله با سئو ارتباط تنگاتنگی دارد.

چگونه به تفسیر بانس ریت بپردازیم؟

میزان بانس ریت و خوب یا بد بودن آن وابسته به هدف ایجاد یک صفحه می باشد. اگر هدف از ایجاد یک صفحه صرفا اطلاع رسانی باشد، پس بانس ریت بالا خیلی اتفاق بدی نیست. مطمئنا شما علاقه مندید که کاربران به مطالعه بیشتر سایت بپردازند و برای این کار می توانید از خبرنامه ها استفاده کنید.

اما وقتی کاربران تنها با هدف مشاهده اطلاعات تماس سایت به صفحه مربوطه مراجعه کرده اند، خیلی چیز عجیبی نیست که تب آن صفحه را بعد از مشاهده اطلاعات مورد نظرشان ببندند. در چنین سناریویی هیچ سیگنال مشارکتی از طرف کاربران به گوگل آنالیتیکس داده نشده و در نتیجه بانس محسوب می شود.

راهکارهای خلاقانه

یکی از کارهای خلاقانه در وبلاگ ها اینست که بخشی به عنوان کاربران جدید در آنالیتیکس تعریف کنید. اگر بانس ریت در بین کاربران جدید عدد بالاییست، بهتر است که راه حلی برای کاهش آن پیدا کنید. چرا که شما مطمئنا علاقه مند به مشارکت بیشتر کاربران جدید سایت هستید.

اگر هدف از ایجاد یک صفحه مشارکت کاربران در کل سایت است، در چنین شرایطی بانس ریت بالا چیز خوبی نیست. تصور می کنیم که شما در سایت خود دارای صفحه ای با هدف کسب کاربر برای اشتراک در خبرنامه سایت هستید.

اگر صفحه مربوطه دارای بانس ریت بالایی باشد، می بایست اقدام به بهینه سازی همان صفحه کنید. تنها با اضافه کردن دکمه جذاب تری برای اشتراک در خبرنامه احتمالا می توانید در کاهش بانس ریت قدم بزرگی بردارید.

اما دلایل دیگری نیز در بالا بودن بانس ریت چنین صفحاتی وجود داشته باشد. در مواردی که شما کاربران را با دلایل دروغین ترغیب به ورود به صفحه کرده باشید، جای تعجبی نیست که با بانس ریت بالایی مواجه شوید. آنها مطمئنا انتظار مشاهده چیزی دیگری را در سایت داشتند.

از طرف دیگر اگر از ابتدا هدف صفحه را به وضوح مشخص کرده و متناسب با آن اقدام به جذب کاربران صحیح کنید، مطمئنا بانس ریت پایینی را تجربه خواهید کرد، چرا که کاربران ورودی، انگیزه بیشتری برای اشتراک در خبرنامه خواهند داشت.

نرخ تبدیل با بانس ریت ارتباطی دارد؟

اگر به بانس ریت از دید نرخ تبدیل نگاه کنید، بانس ریت می تواند معیاری برای سنجش موفقیت سایت محسوب گردد. به عنوان مثال اگر برای بهینه سازی نرخ تبدیل سایت اقدام به طراحی مجدد آن کرده اید، بانس ریت صفحات را زیر نظر بگیرید. اگر با افزایش بانس ریت مواجه شدید، پس تغییر در طراحی سایت با اشتباهاتی رو به رو بوده است.

همچنین بهتر است که به چک کردن بانس ریت محبوب ترین صفحات سایت بپردازید. کدام صفحات دارای بانس ریت کم و کدام یک دارای بانس ریت بالایی هستند؟ این دو دسته را با یکدیگر مقایسه کرده و از نکات مثبت صفحات با بانس ریت کم تجربه کسب کنید.

یکی دیگر از جنبه های بانس ریت، نگاه کردن به آن از دید ترافیک ارجاعی سایت است. کدام یکی از منابع ترافیک به بانس ریت کم یا زیاد منجر می شوند؟ آیا می توانید علت این مسئله را توجیه کنید؟ همچنین در صورتی که اقدام به راه اندازی یک کمپین در ادوردز کرده اید، بهتر است که نگاه ویژه ای به بانس ریت داشته باشید.

غیر عادی ها را دور بریزید

در بسیاری از اوقات نرخ پرش به صورت غیر معمولی پایین است که این موضوع می تواند دغدغه ایجاد کند این چگونه رخ داده؟ چنین شرایطی به منزله زنگ هشداری برای شماست. چرا که احتمالا گوگل آنالیتیکس به درستی پیاده سازی نشده است. چند عامل بر روی بانس ریت تاثیر گذارند و گوگل ممکن است در صورت اشتباه در پیاده سازی، آنها را به عنوان مشارکت در سایت محسوب کند.

معمولا بانس ریت پایینی که غیر طبیعی به نظر می رسد، به دلیل ارسال سیگنال های اشتباه به گوگل به وجود می آید. پاپ آپ ها و پخش اتوماتیک ویدئو ها از جمله عواملی هستند که می توانند منجر به این بانس ریت های غیر طبیعی گردند.

البته اگر شما سناریوهایی را تعریف کرده اید که اسکرول کردن در آن به عنوان مشارکت محسوب می شود، به دست آمدن بانس ریپت پایین کاملا طبیعیست. این مسئله نشان می دهد که کاربران اغلب به اسکرول عمودی سایت پرداخته و مطالب آن را مطالعه می کنند.

سخن پایانی:

بانس ریت و مباحث مربوط به آن را بررسی کردیم. در ادامه مطالب با ما همراه باشید تا شیوه و راه کار های مربوط به بهبود بانس ریت را بررسی نماییم.

QR: bance rate یا نرخ پرش وبسایت چیست؟
مرجع : سزار
لینک کوتاه : https://3zar.ir/?p=26991

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

قبل از نوشتن دیدگاه به نکات مهم زیر توجه کنید


  • - دیدگاه‌هایی مانند: خوب بود، ممنون- سایت خوبی دارید- عالی بود و موارد مشابه تایید نمی‌شود.
  • - دیدگاه‌تان را فقط در رابطه با همین مطلب ثبت کنید، در غیر اینصورت پاسخ داده نخواهد شد.
  • - دیدگاه‌هایی که دارای نام‌های تبلیغاتی با هدف بک‌‌لینک گرفتن هستند تایید نمی‌شوند.